044/549-126
bart-elektronika@sk.t-com.hr

Portafoni

Ako trebate portafonski ili videoportafonski sustva za zgradu ili samo jedan portafon ili video portafon za vaš stan ili kuću onda ste na pravom mjestu. Portafoni i video portafoni sve više preuzimaju primat nad klasičnim parlafonima, domofona i sličnim uređajima niske tehnološke razine i zastarjele koncepcije. Ukratko moderni sustavi video portafona pružaju puno su više od puke komunikacije sa potencijalnim posjetiteljem a kroz različita tehnička rješenja znatno pridonose konforu i sigurnosti žibljenja. Video portafon kao dio sustava tehničke zaštite.

Napredniji sustavi video portafona čak mogu i pohraniti fotografije osoba koje su zvonile u vašem odsustvu što je naročito korisno ako se ima na umu da ovo jedan od upbičajenih načina i metoda kojima provalnici provjeravaju ima li nekoga u prostoru u koji se spremaju provaliti.

Kombinacijom različitih portafonskih i videoportafonskih uređaja kao i unaprijed pripremljenih kompleta uređaja moguće je zadovoljiti gotovo sve potrebe različitih aplikacija – od stanova, obiteljskih kuća do većih stambenih zgrada i nebodera. Napredne videoportafonske sustave moguće je nadopuniti i nadograditi dodatnim kamerama videonadzora za praćenje i kontrolu kretanja unutar i oko štićenog objekta

Partneri

kvaliteta i iskustvo